HTML

Wilson blogja

Sziasztok a blogon lesznek játékbemutatók, filmbemutatók meg még sok minden más is :) E-mail : wilsongames@citromail.hu

Napi vicc

A nap vicce

Friss topikok

Wilson's Movies sorozat - Megaagy 3D

2010.12.12. 11:12 :: Wilson96

Technika ördöge közbeszólt majdnem úgy alakult, hogy ma sem lesz videó. De mégis itt van, bár igaz kicsit rövidre sikeredett de elmondtam mindent amit akartam a filmről :) Jó szórakozást! 

 

 

Következő videó majd valamikor december 24. előtt várható és Wilson's Games-es lesz (benevezek vele a Rossz Pc Junior nyereményjátékra, legalább ''híresebb'' leszek :D) úgyhogy majd szavazni :) :D 

 

 

 

 

 

3 komment

Címkék: sorozat movies 3d wilson megaagy

A bejegyzés trackback címe:

https://wilsongames.blog.hu/api/trackback/id/tr232510491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roannes 2010.12.12. 17:12:47

Jövök megin' a jó kis értékelésemmel :D Most kezd nekem feltűnni hogy eléggé unott hangod van. Nem kifejezetten baj, csak azért szerintem jobb lenne ha nem unatkozásod közben csinálnád a szinkront. Volt még 1-2 kisebb hibád, pl: az a pár öööö, olyan érzésem volt, mintha megnézted volna a filmet, vártál egy hetet, nem törődtél a filmmel, és utána csináltad volna a videót. Szerintem még esetleg filmjeleneteket is tehettél volna bele, de ebbe már nem szólok bele. Nem volt ez rossz rossz, csak próbáld orvosolni a fent említett hibákat, és sokkal jobb lesz :)

Wilson96 2010.12.12. 17:56:19

@DonPaul: Jah filmjelenetek voltak benne. Csak köcsögölt a movie maker (nem akarta lementeni a videót) és csak akkor mentette le ha kiszedtem. Hangommal meg majd igyekszek kezdeni valamit :D Meg az ööö-kel is és köszi az építő kritikát :D

Roannes 2010.12.12. 18:25:37

@Wilson96: Az a fránya Movie Maker. Szívesen :D
süti beállítások módosítása