HTML

Wilson blogja

Sziasztok a blogon lesznek játékbemutatók, filmbemutatók meg még sok minden más is :) E-mail : wilsongames@citromail.hu

Napi vicc

A nap vicce

Friss topikok

Audiosurf

2010.12.06. 14:34 :: Wilson96

Tegnap akadt kezembe ez a játék. Először azt sem tudtam, hogy miről van szó meg mi is ez tulajdonképpen. Aztán rájöttem, hogy ez egy amolyan Guitar Hero csak itt űrhajóval vagyunk és a színek kavalkádjától szemrákot lehet kapni. Ez azonban engem nem zavart, ahogy az sem hogy nem gyönyörű a grafikája, mivel a játék teljes mértékben lekötött és tetszik. 

 

 

Na de mi is a játék lényege. Dióhéjban nagyjából annyi, hogy betallózunk egy zenét a gépünkről (vagy választhatunk a program alapzenéiből is) a zene alapján a program készít egy vonalgörbét (ez lesz a pálya) és csupán annyi a lényege a játéknak, hogy kirakjunk egymás mellé/alá megegyező színű ''kockákat.'' Na meg az is, hogy minél több pontot gyűjtsünk össze. Igen tudom, hogy ez így nagyon zavaros de csak nézzétek meg a következő videót : 

Na ugye, hogy mindjárt mindenki megvilágosodott :D A játékot egyébként 2-en is lehet játszani szerintem baromi hangulatos mindenképpen próbáljátok ki már csak azért is mert nagyon kicsi a gépigénye, szóval még a legrosszabb gépeken is elfut (mint pl. nekem :D ).

Ja és mostantól igyekszem minden nap jönni valami frissel és Kellemes Ünnepet mindenkinek :)

 

2 komment

Címkék: it zene játék cikk black mikulás rövid paint audiosurf

A bejegyzés trackback címe:

https://wilsongames.blog.hu/api/trackback/id/tr492497053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása